Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حذف قطار پردیس از مسیر یزد به تهران و بالعکس، همچنان بلیط قطار سالنی پردیس فروخته می شود و این در حالی است که مسافران با قطار دیگری به غیر از پردیس به مقصد می رسند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مخاطبان متعددی گزارش داده اند که در سامانه خرید بلیت قطارهای رجا، در مسیر تهران به یزد و بالعکس، بلیت قطار پردیس خریده اند اما هنگام سوار شدن با قطار دو طبقه مواجه شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان به دلیل حجم عظیم مسافرت‌ها در وضعیت فعلی اقتصادی، نابسامانی‌ها و تخطی از قوانین دیده می‌شود که نظارتی هم بر آن صورت نمی‌گیرد.

قطار پردیس که تا چندی پیش در این مسیر تردد داشت، در مقطعی از زمان حذف شد اما شرکت رجا خبر از بازگشت آن داد و پس از مدتی دوباره قطار پردیس ناپدید شد. قطار پردیس به صورت سالنی بوده و با کیفیت مناسب است اما واگن‌های دو طبقه، کیفیت نازلتری دارد در حالیکه به نام پردیس اقدام به جذب مسافر کرده و تردد دارد.

یک کارشناس حقوقی در خصوص عرضه و فروش بلیط پردیس و جابجایی مسافران با قطار سالنی دو طبقه اظهار داشت: در صورتیکه مشخصات قطار اعلامی در سامانه فروش بلیط مغایر با قطاری که مسافر سوار شده باشد تقلب در فروش محسوب می‌شود.

بر این اساس سازمان تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی به این تخلف است و شرکت خاطی علاوه بر استرداد وجه دریافت شده از مسافران، محکوم به پرداخت چند برابر مبلغ دریافتی می شود.

یکی از مخاطبان در تماس با ایلنا ضمن تایید اینکه بلیط قطار پردیس تهیه کرده اما با قطار دو طبقه به یزد رسیده است، گفت: هفته گذشته در سفری که از تهران به یزد داشتم بلیط قطار پردیس تهیه کردم اما هنگام سوار شدن در راه آهن تهران با قطار دو طبقه مواجه شدم که به دلیل مشغله کاری ابتدا متوجه موضوع نبوده و در بین راه پی به این تخلف آشکار بردم.

وی با بیان اینکه این اقدام و تخلف رجا موجب افزایش نارضایتی مردم از شبکه ریلی و در نهایت افت بیشتر سهم جابجایی مسافر از شبکه ریلی بوده می شود عنوان کرد: این درحالیست در حال حاضر ناوگان بخش ریلی کشور مشکلات زیادی دارد و حتی از فرسودگی جدی رنج می برد.

بررسی شاخص های عملکردی شبکه ریلی، نشان می دهد که در  دولت یازدهم این صنعت حال و روز خوشی نداشته و طرح های بزرگ صنعت حمل و نقل ریلی هنوز هم اجرایی نشده اند. البته وضعیت شبکه ریلی کشور در قیاس با استانداردهای بین المللی شبکه ریلی از وضعیت نامناسبی دارد. وزارت خانه مسئول این موضوع نیز که وزارت راه و شهر‌سازی است، تاکنون نتوانسته به این وضعیت سامان ببخشد.

با این حال مردمی که با چنین مشکلی مواجه شدند و بلیط پردیس تهیه کرده اما با قطار دو طبقه در مسیر تهران به یزد یا بالعکس به مقصد رسیدند می توانند برای پیگیری به تعزیرات حکومتی مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال بلیط حمل و نقل شاخص قوانین و مقررات مسافران قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۴۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد

تین نیوز

راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری در دو ایالت پیشاور و راوالپیندی این کشور خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از نشریه تریبیون پاکستان، راه آهن پاکستان نخستین تور سافاری ریلی خود به نام قطار «خورد» خبر داده که تحولی بزرگ در نحوه درآمدزایی بخش ریلی این کشور محسوب می شود.

شیخ رشید احمد وزیر راه آهن پاکستان نیز با اعلام این خبر گفت که این قطار از ایستگاه پیشاور کانت آغاز به حرکت کرده و پس از عبور از شهرهای پیشاور، نوشرا و جهانگیرا به سمت ایستگاه تاریخی آتوک خورد روانه خواهد شد که تاریخ ساخت آن به دوره استعمار بریتانیا بازمیگردد.

به گفته وزیر راه آهن پاکستان، مسافرین این قطار در طول سفر، مناظر زیبایی پیش روی خود خواهند داشت که به عنوان مثال، می توان به عبور قطار از پل فلزی تاریخی روزخانه ایندوس اشاره کرد که تاریخ ساخت آن به قرن ۱۸ بازمیگردد.

عبور قطار از مناطق حفاظت شده و امکان تماشای گونه های مختلف جانوری حیات وحش پاکستان منجر به آن شده تا راه آهن پاکستان، از «قطار خورد» به عنوان قطار سافاری یاد کند. نقطه پایانی سفر این قطار نیز در موزه ریلی آتوک خورد است که می تواند نظر مخاطبین را به خود جلب نماید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • اغلب تخلفات در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است
  • راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • بهترین فصل بازدید از دریاچه سراب نیلوفر کرمانشاه
  • راه آهن: کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن نیت ما سوءاستفاده کرد
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است
  • راه‌آهن:کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن‌نیت ما سوء استفاده کرد