Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، در ایران، با گذشت بیش از 90 سال از احداث راه آهن و ظهور شرکت‌های ریلی کارآمد، همواره قطار در لیست موارد انتخابی پرطرفدار بین گردشگران و مسافران مطرح بوده است. در طی سالیان اخیر و با ایجاد امکان خریدهای اینترنتی، پروسه‌ی خرید بلیط آسان‌تر و سریع‌تر شده است. در این بین شرکت‌های ریلی برای مسافران امکان پیش خرید بلیط‌های قطار را نیز فراهم کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب از وبلاگ مستر بلیط قصد داریم تا شما را با هر آنچه لازم است درباره‌ی پیش فروش بلیط قطار بدانید آشنا سازیم.

قبل از اینکه به سراغ مطلب مورد نظر برویم لازم است تا کمی بیشتر در مورد شرکت‌های ریلی کشورمان صحبت کنیم. چرا که اغلب مسافران از تنوع و گوناگونی قطارها و شرکت‌های ریلی در کشور بی اطلاع هستند. در ایران دوازده شرکت ریلی فعال وجود دارند که به خلاصه ای از مهم‌ترین آن‌ها می‌پردازیم.

· شرکت حمل و نقل ریلی رجا

شرکت رجا که به عنوان قدیمی‌ترین شرکت ریلی در کشور شناخته می‌شود در سال 1376 تأسیس گردید. رجا یکی از معدود شرکت‌هایی است که دارای قطارهای 5 ستاره و لوکس می‌باشد. قطارهای این شرکت در زمره‌ی بهترین قطارهای موجود در کشور محسوب می‌شوند. شرکت رجا در زمینه‌ی قطارهای سریع السیر نیز بسیار فعال شناخته می‌شود.

· شرکت قطارهای فدک

شرکت فدک در سال 1394 و با 200 واگن آلمانی آغاز به کار کرد. اولین مسیر این شرکت، تهران – مشهد بود. "فدک" تنها نوع قطار در این شرکت است که در حقیقت قطاری 5 ستاره به شمار می‌رود.

· شرکت قطارهای مسافری و باری جوپار

شرکت جوپار کار خود را از سال 1381 آغاز کرد. جوپار نیز یکی از شرکت‌های خصوصی است و هم اکنون به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در زمینه‌ی حمل و نقل ریلی به شمار می‌رود.

· شرکت راه آهن شرقی بنیاد

شرکت راه آهن شرقی بنیاد و یا همان بن ریل، در سال 1373 و به عنوانی شرکتی خصوصی درحمل و نقل ریلی ایران شروع به کار کرد.

· شرکت قطارهای مسافری رعد تبریز

شرکت رعد تبریز در سال 1382 و به عنوان شرکتی خصوصی در تبریز آغاز به کار کرد و تا کنون به عنوان یکی از فعال‌ترین شرکت‌های خصوصی به شمار رفته است. قطار سهند معروف‌ترین قطار این شرکت است.

· شرکت مهتاب سیر جم

مهتاب سیر جم از سال 1389 فعالیت خود را آغاز کرد و در زمانی کوتاه رشدی چشمگیر یافت. این شرکت مسیرهای مهمی را پوشش داده و به عنوان یکی از مهم‌ترین شرکت‌های ریلی کشورمان به حساب می‌آید.

· شرکت قطارهای مسافری کوثر

شرکت ریل کوثر در سال 1384 فعالیت خود را شروع کرد. قطارهای غزال و کوثر که در زمره‌ی بهترین قطارهای کشور هستند به این شرکت تعلق دارند.

· شرکت قطاری نورالرضا

شرکت نورالرضا که به تازگی به جمع ناوگان ریلی کشور افزوده شده دارای یکی از بهترین قطارهای کشور به نام نور VIP است.

· شرکت ریل ترابر سبا

ریل ترابر سبا فعالیت خود را از سال 1388 آغاز کرد. قطار سریع السیر غدیر به عنوان اولین قطار کوپه ای سریع السیر کشور متعلق به این شرکت می‌باشد.

پیش فروش بلیط قطار

همه ساله و با نزدیک شدن به ایام تعطیلات و یا زمان‌هایی که تردد گردشگران زیاد پیش بینی می‌شود، اغلب شرکت‌های ریلی اقدام به پیش فروش بلیط‌های خود می‌کنند.

خرید آنلاین بلیط قطار

در گذشته یعنی زمانی که هنوز امکان خریدهای اینترنتی به وجود نیامده بود، بسیاری از افراد در خریدن بلیط دچار مشکل می‌شدند، چرا که می‌بایست زمان زیادی را صرف کرده و به یکی از دفاتر فروش بلیط قطار بروند و یا بعضاً ممکن بود به دلیل پرشدن کوپه‌ها سفر مورد نظر خود را از دست بدهند. اما خوشبختانه خریدهای آنلاین این مشکلات را برطرف نموده است. به علاوه مسافران می‌توانند با مقایسه‌ی قیمت‌ها و امکانات ارائه شده از طرف شرکت‌های متفاوت به انتخابی مناسب دست بزنند.

نکته‌ی مهم همین‌جا مطرح می‌گردد؛ برای خرید آنلاین وب‌سایتی قابل اعتماد مورد نیاز است. مستر بلیط که سامانه ای خوشنام در زمینه‌ی فروش بلیط قطار به شمار می‌رود، علاوه بر ارائه‌ی قیمت‌های رقابتی، در صورت انصراف مسافر از سفر، امکان استرداد وجه به صورت آنلاین را فراهم می‌آورد. همینطور خرید گروهی که یکی از دغدغه‌های مسافران به شمار می‌رود با امکان خرید گروهی در این سامانه کاملاً برطرف می‌گردد.

باید بخاطر داشته باشید قیمت بلیط قطار به عواملی چون شرکت ریلی، نوع قطار، مسافت، زمان سفر،... وابسته است. در مستر بلیط می‌توانید فقط با یک بار جستجو ارزان‌ترین بلیط‌ها را بیابید.

مراحل خرید آنلاین بلیط قطار

اکثر سامانه‌های فروش آنلاین بلیط قطار از قوانین یکسانی پیروی می‌کنند. ابتدا سفر خود را از طریق وارد کردن مبدأ، مقصد و تاریخ جستجو کرده، سپس اطلاعات مسافران را تکمیل نموده، وجه بلیط را به صورت آنلاین پرداخت نموده و فایل بلیط خود را دانلود می‌نمایید. امکان دربست کردن کوپه‌های قطار نیز به صورت آنلاین وجود دارد.

در طی سالیان اخیر، با رشد صنعت حمل و نقل ریلی کشور و با ورود قطارهای لوکس، راحت و با کیفیت و در نظر گرفتن دلایل زیادی از جمله مقرون به صرفه بودن، راحتی، امکانات قابل توجه، امنیت،... سفر با قطار همواره به عنوان یکی از گزینه‌های پرطرفدار محسوب شده است.  

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حمل و نقل راه آهن رشد مسافران مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۴۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه آهن: کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن نیت ما سوءاستفاده کرد

تین نیوز

معاون بهره برداری و بازرگانی راه آهن در خصوص قطار ترانزیتی افغانستان ـ ترکیه با بیان این که کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن نیت راه آهن سوءاستفاده کرد، گفت: کنسرسیوم مذکور به تعهدات خود عمل نکرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، مرتضی جعفری در خصوص قطار ترانزیتی افغانستان ـ ترکیه و اظهارات مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی در این رابطه، اظهار کرد: بر اساس صورت جلسه هایی که موجود است قرار بر این شد راه آهن جمهوری اسلامی ایران برای قطارهای عملیاتی جهت اصلاح خطوط و ادامه خط آهن روزنک ـ هرات مساعدت کند.

وی ادامه داد: نکته قابل توجه این که طی بازدید معاون فنی راه آهن، اشکالات در خط آهن موجود را کتباً اعلام و آن را هم برای نماینده ویژه رئیس جمهوری در امور افغانستان و هم راه آهن کشور افغانستان ارسال کردیم.

وی افزود: نظر بر این بود بعد از انجام اصلاحات خط آهن، قطار تجاری (افغانستان ـ ترکیه) راه اندازی شود، اما تا کنون هیچ اقدامی که منجر به رفع اشکالات شود به راه آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام نشده است.

معاون بهره برداری و بازرگانی راه آهن با بیان این که کنسرسیوم به صورت کلی اعلام کرده که کارهایی را در این رابطه انجام داده است، اضافه کرد: البته مشخص بود با توجه به امکانات این کنسرسیوم، امکان این که بتواند استانداردهای اولیه راه آهن را فراهم کند، ندارد، به این دلیل که رعایت استانداردها نیازمند به ماشین آلات تخصصی دارد و کنسرسیوم مذکور این دستگاه ها را در اختیار ندارند.

جعفری با یادآوری این که "همواره اعلام کرده ایم این آمادگی را داریم تا با همکاری راه آهن افغانستان به استانداردهای موردنظر برسیم."، گفت: در آخرین مکاتبه با کنسرسیوم توسعه ریلی در اواخر سال گذشته تأکید کردیم که «نتیجه اقدامات تعهدشده را به راه آهن اعلام نکرده اید اما در راستای تعاملات قطارهای عملیاتی را به این مسیر اعزام می کنیم»".

وی بیان کرد: این در حالی بود که کنسرسیوم از حسن نیت راه آهن جمهوری اسلامی ایران سوء استفاده کرد و واگن تخلیه شده را بارگیری کرده و بدون هیچ هماهنگی با راه آهن ایران ارسال کرده است. همان شب (اوایل اردیبهشت 1403) از مأمور مربوطه و مدیرعامل کنسرسیوم موضوع را پیگیری کردم که گفتند واگن بارداری وارد کشور نشده است.

وی با تأکید بر این که "در آنجا (افغانستان) هنوز هیچ ارتباطی با مرز نداریم."، اظهار کرد: هنوز چه از طریق تلفن ثابت، چه بیسیم و چه تلفن همراه ارتباطی با مرز ریلی نداریم، فقط به استناد اظهارات مدیرعامل کنسرسیوم و مأمور وی مبنی بر این که لکوموتیو به صورت منفرد وارد کشور شده است و واگن بارداری وارد نشده است، اعلام کردیم که قطاری وارد ایران نشده است.

معاون بهره برداری راه آهن جمهوری اسلامی ایران در عین حال ادامه داد: این در حالی بود که با بررسی های صورت گرفته متوجه شدیم کنسرسیوم دروغ گفته است و قطار وارد ایستگاه شمتیغ در مرز ایران و افغانستان شده است و اظهارات آنها مبنی بر ورود منفرد لکوموتیو هم دروغ بوده است.

جعفری خاطرنشان کرد: فیلم منتشرشده از ایستگاه روزنک بود و برآورد راه آهن این بود که کنسرسیوم توسعه ریلی یک فیلم تبلیغاتی ساخته است، نکته جالب این که مسئولان گمرک هم در این رابطه ابراز بی اطلاعی کرده اند، چگونه کنسرسیوم مذکور مدعی شده است که همه سازمان های مربوطه از ورود قطار به کشور اطلاع داشته اند؟

وی خواستار ارائه مستندات کنسرسیوم توسعه ملی در رابطه با داشتن مجوزهای لازم برای ورود قطار شد و با بیان این که هیچ هماهنگی ای در جهت در جریان قرار دادن راه آهن برای ورود قطار ترانزیتی افغانستان انجام نشده است، اضافه کرد: 10 واگن باردار در مرز شمتیغ متوقف شده است. با دستور مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با ورود این 10 واگن موافقت شد، این در حالی است که هنوز هیچ اقدامی از سوی کنسرسیوم توسعه ریلی برای انجام تشریفات گمرکی صورت نگرفته است.

وی با بیان این که کنسرسیوم مذکور اظهارات گمرکی را به گمرک تسلیم نکرده اند، تصریح کرد: با توجه به این که امکان سوء استفاده مجدد کنسرسیوم وجود دارد، فعلاً راه آهن اقدامی در این رابطه انجام نداده است. بهتر است کنسرسیوم به جای ادامه دروغ پردازی و تشویش اذهان عمومی از مسیر درست کار را پیش ببرند.

وی همچنین گفت: در زمان حاضر در ترکمنستان دو مرز فعال داریم و فعالان اقتصادی در حال واردات و صادرات بار ترانزیتی هستند. در مرز رازی و میرجاوه نیز ترانزیت کالا در جریان است، اما کنسرسیوم توسعه ریلی چون نمی خواهد مقررات راه آهن را انجام دهد تلاش می کند با دروغ پردازی جو را به هم بریزد و کارهایی را که خارج از مقررات است، انجام دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید
  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!
  • فروش بلیت قطارهای فوق‌العاده مشهد از فردا ساعت ۹ صبح
  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • آیا پاسپورت برای آیلتس لازم است؟ نکاتی که باید بدانید!
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • بهترین فصل بازدید از دریاچه سراب نیلوفر کرمانشاه
  • راه آهن: کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن نیت ما سوءاستفاده کرد